• Image: Mills and Reeve
  • Image: Mills and Reeve
  • Image: Mills and Reeve

Mills and Reeve

Feilden+Mawson were commissioned by Pentaco to carry out the refurbishment and redesign of approximately 3000m2 of office space in an existing concrete frame building in Norwich.

Our in-house interior design team pitched a revitalized scheme to the end user, Mills + Reeves LLP, a national law firm, which embraced the building’s nuances to provide an exciting and dynamic redesign which related to it’s setting while also meeting the companies brand.

The contract included a full re-fit to all office areas, services, canteen, client area as well as a full upgrade of all the M&E services. Feilden+Mawson provided a full scope of services including mood boards, presentations to client and end user of all fixtures and finishes, paint textures and detailed joinery design to reception desk and other bespoke features. We also provided working drawings, specification, room data sheets, finishes schedules, 1:1 and 1:5 construction details, specifications for the building as a whole as well as upgrading to lifts and core areas.