• Image: Proserv

Proserv

Feilden+Mawson were commissioned to consolidate the various Great Yarmouth based Proserv buildings into one facility that stood out from all others.

The building was to contain various highly specialised facilities as well as a large open plan office over 2 floors. The difference in these disciplines is picked up externally in the change of cladding from an industrial style appearance given to the twin portal facility and a softer facade applied to the office.

The visitors entrance is picked out with a deep recess and the main vista across the park is maximised with an extruded box feature at 1st floor.

The building is located in a strong position within Beacon Business Park and together with an equally strong design provides the end user with a facility that can reflect the quality of their product.